Friday, 6 September 2019

Life is mistery..

Friday, 6 September 2019

Kehidupan banyak mengajari kita untuk waspada terhadap sesuatu hal yg buruk yg akan menimpa kita, begitu pun sebaliknya jika dipandang dari sisi positive, keburukan yang telah terjadi bukan hanya saja

Thursday, 29 August 2019

Our journey to Bali - Love Indonesia..

Thursday, 29 August 2019
Our journey to Bali - Love Indonesia..
Sejak menginjakan Kali pertama Kali di pulau dewata Bali, gue ngerasa puas & mengucap akhirnya gue kesini juga..

Karena kebanyakan ngabisin waktu buat kerja kerja kerja, bahkan waktu untuk keluarga kecil gue sendiri sempet ter-kesampingkan.. ya karena gue juga pengen buat masa depan gue & keluarga kecil gue cukup baik.. terutama untuk masa depan anak pertama gue..

Tuesday, 2 July 2019

Privacy Policy

Tuesday, 2 July 2019

Privacy Policy for ByeBlog`s

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at .
At https://byeblogs.com we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected and recorded by https://byeblogs.com and how we use it.
Log Files
Like many other Web sites, https://byeblogs.com makes use of log files. These files merely logs visitors to the site - usually a standard procedure for hosting companies and a part of hosting services's analytics. The information inside the log files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date/time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. This information is used to analyze trends, administer the site, track user's movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.
Cookies and Web Beacons
https://byeblogs.com does not use cookies.
DoubleClick DART Cookie
→ Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on https://byeblogs.com.
→ Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to our site's visitors based upon their visit to https://byeblogs.com and other sites on the Internet.
→ Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html
Our Advertising Partners
Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include .......

    While each of these advertising partners has their own Privacy Policy for their site, an updated and hyperlinked resource is maintained here: Privacy Policies.
    You may consult this listing to find the privacy policy for each of the advertising partners of https://byeblogs.com.

    These third-party ad servers or ad networks use technology in their respective advertisements and links that appear on https://byeblogs.com and which are sent directly to your browser. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) may also be used by our site's third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on the site.
    https://byeblogs.com has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

    Third Party Privacy Policies
    You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. https://byeblogs.com's privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites. You may find a comprehensive listing of these privacy policies and their links here: Privacy Policy Links.
    If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites. What Are Cookies?
    Children's Information
    We believe it is important to provide added protection for children online. We encourage parents and guardians to spend time online with their children to observe, participate in and/or monitor and guide their online activity. https://byeblogs.com does not knowingly collect any personally identifiable information from children under the age of 13. If a parent or guardian believes that https://byeblogs.com has in its database the personally-identifiable information of a child under the age of 13, please contact us immediately (using the contact in the first paragraph) and we will use our best efforts to promptly remove such information from our records.
    Online Privacy Policy Only
    This privacy policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website and regarding information shared and/or collected there. This policy does not apply to any information collected offline or via channels other than this website.
    Consent
    By using our website, you hereby consent to our privacy policy and agree to its terms.


    Update
    This Privacy Policy was last updated on: Tuesday, July 2nd, 2019. Privacy Policy Online Approved Site
    Should we update, amend or make any changes to our privacy policy, those changes will be posted here.

    Tuesday, 25 June 2019

    Setting Up Docker & Kubernetes - Minikube (Infrastucture).

    Tuesday, 25 June 2019
    Setting Up Docker & Kubernetes - Minikube (Infrastucture). 
    # SETUP DOCKER & KUBERNETES

    The easiest way to install Minikube on macOS is using Homebrew:

    brew cask install minikube

    If you are on macOS and using Homebrew package manager, you can install kubectl with Homebrew.

    Run the installation command:
    brew install kubernetes-cli

    Pembuat Masalah | Cuma Programmer Yang Dapat Mengerti..

    You can be a Bad Programmer if you want..
    Hello guys, sorry terlalu lama buat tenggelam  ke bawah tanah nih. lumayan lama juga sih gw udah gak nulis di blogs ini, ya mungkin kondisi hidup gw lagi gak stabil, mungkin bisa dibilang gw lagi kehilangan percaya diri di beberapa bulan kebelakang. Dan ini mungkin saatnya gw keluarin cerita" yg bener" anjink sih.. Tp btw Thanks God udah bawa gue sampe bulan ini, minggu ini, hari ini, jam ini, detik ini, jam 10:14 gw lg naek kereta menuju kantor dan posisi lagi ada dijuanda.. Anjink gak penting banget ya kan.. Hahhahahaha ..

    Sunday, 17 March 2019

    Review My Headphones Sennheiser HD.4.40BT

    Sunday, 17 March 2019
    Sennheiser HD.4.40BT
    Gilaaaak bgt headphone sennheiser yg baru gw beli dengan tipe HD.40BT kualitas suara yg dihasilkan jernih bgt walaupun gw ngetest pake mp4 bodong yg kualitas rendah..

    Tuesday, 1 January 2019

    Hooray 2K19 Already Started = Expectation Vs Reality !

    Tuesday, 1 January 2019
    Hooray 2K19 Already Started = Expectation Vs Reality !
    I have so many plan on 2018, but there is no achievement ! because i had a accident like my MacBook Pro was stolen & when i got back MyData has been wipe.. that is makes me fucked up & just survive in the rest of 2018. Hope there is no accident in the next year..

    Kalo dibilang tahun 2019 mau ngapain..??? Gw udah siapin list gw yang baru aja gw dapet..
    • Travelling Ke Tempat Impian.
    • Banyakin Relationship.
    • Nulis Blog Rutin.
    • Cari Hobby Yang Pas.
    • Berusaha 99 %.
    • Ikut Komunitas.
    • Bikin Usaha Sampingan.
    • Build Startup.
    • Menjadi Orang Tua Yang Baik Untuk Maureen.
    Yaap kira" itulah list yg akan gw coba jalanin.. Mungkin walaupun berat, akan gw jalanin karena merubah diri menjadi lebih baik itu gak ada ruginya.

    Kehilangan Barang DI Commuter Line - #2018 #TahunPait

    Kehilangan Barang DI Commuter Line - #2018 #TahunPait
    Hooray 2018 tahun yang sucks buat gue akhirnya udah lewat, tahun kemaren itu paitt paitt paitt banget, & semua berawal dari pindah" kerja, untuk mencari posisi yang pas & company yang pas juga.. selama gw kerja gw gak pernah naek kereta, & dikantor yang baru yg dimulai saat mei 2018(kalo gak salah). nah rumah tinggal gw di bekasi belakang summarecon bekasi, btw bukan yang apartement yeee.. masi dibelakangnya lagi, masi jauh banget deh pokoknya & gak bakalan ada dipeta. Nahh kantor gw itu ada di kota di gedong panjang, daerah bandengan di Kota, jadi gw tiap hari naek kereta buat transportasi'nya, karena mungkin kalo naek motor gw gak bakalan sanggup soalnya jauh banget, gw musti lewat BKT trus ke arah ancol dan seterusnya..
    ByeBlog's Creative Team's © 2016